duminică, 7 octombrie 2012

O saptamana magica!

Publicat de Gradinita Dani la 18:40
Revenim si in acest an scolar, cu articole interesante si multe poze de la evenimentele organizate la gradinita.
          
Luni, copiii au experimentat un amestec de nerabdare, bucurie si fascinatie, la reprezentatia Magicianului Ovidiu Toredo. Pe parcursul programului cei mici au urmarit cu mare interes si uimire diferite numere de iluzionism, iar cativa norocosi au putut asista la unele dintre ele.


Distractia nu a luat sfarsit aici...
Joi a urmat un alt moment mult asteptat de cei mici: teatrul de papusi. Ca de fiecare data trupa Valiza cu Teatru a oferit copiilor intr-un mod original si creativ, magia povestilor spuse cu ajutorul papusilor, prezentand povestea "Micul Judecator". 


5 comentarii:

Anonim spunea...

Pozele pe care le-ati postat la articolul " O saptamana magica" sunt excelente. Vedem si noi bucuria din ochii copiilor nostri si ne incanta lucrul acesta. Va multumim !

Doris spunea...

Acesta a fost si gandul din spatele blogului, sa impartasim cu dvs. din momentele inedite de la gradi :)

Nicoleta Martoiu spunea...

Va multumesc pentru "marea incercare" numita "Saptamana culorilor".Este un exercitiu pentru noi parintii, si o lectie pentru copii.Multumim pentru initiativa!

Andra spunea...

Robert a fost foarte incantat de ”nenea magicianul” care a facut sa apara si sa dispara lucruri. Excelenta prestatie pentru copii!
Astept cu nerabdare urmatoarea ”saptamana” speciala! Sunt sigura ca mai aveti surprize! Bravo! asta face din gradinita Dani o gradi speciala!

otoredo spunea...

va multumesc penteu cuvintele frumoase daca va placut varog dati LIK pe Ovidiu Toredo

Trimiteți un comentariu

winter

 

Ein Herz für Kinder Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez